Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina olt" (2.99 secunde)
Un adolescent de 16 ani a lovit aseara cu bicicleta doi pietoni care se aflau pe marginea soselei in comuna Fageletu din Judetul Olt. ... Ambele victime a fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului Slatina.
Fotbalistii de legenda ai Universitatii vor juca duminica la Ianca, judetul Olt, cu prilejul inaugurarii bazei sportive "Sebastian Domozina" ... Dovada sta faptul ca duminica, la Ianca (judetul Olt), locul de nastere, va fi inaugurata o baza sportiva ce va purta numele "Sebastian Domozina".
Presedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea, a anuntat ieri ca a decis sa candideze pentru un nou mandat la presedintia organizatiei judetene de partid. ... „M-am hotarat sa candidez pentru presedintia PNL Olt.
Organizatia judeteana PSD a contestat luni alegerile organizate in localitatea Colonesti din Olt, invocand frauda electorala. ... Contestatia depusa luni de PSD Olt a fost respinsa ieri de Biroul Electoral Judetean (BEJ). ... "Luni, la ora 10.15, a fost inregistrata contestatia depusa de PSD Olt.
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. ... Recent ales consilier judetean, Tiberiu Mateescu (foto) a castigat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt organizat in perioada 18-20 martie la Bucuresti.
DGFP Olt il va avea ca director coordonator pe Victor Mitran (77 de puncte), iar in Mehedinti seful Fiscului va fi Gabriel Durac (76,75 puncte).
Oltul, imbujorat Alianta PSD+PC a obtinut, la nivelul judetului Olt, potrivit presedintelui BEJ Olt, Gheorghe Biolan, 47,04% dintre voturile valabil exprimate, clasandu-se pe primul loc, informeaza corespondentul NewsIn.
Doi functionari ai fiscului din Olt au fost deferiti justitiei de procurorii DNA pentru ca, prin fals si abuz in serviciu, au contribuit la o evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, produsa de trei afaceristi bacauani. ... trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
Dupa ce vineri filiala Olt l-a suspendat si a propus excluderea sa, azi, Biroul Permanent a discutat cazul sau. ... Ion Toma, senator si vicepresedinte PSD a fost suspendat vineri din partid de filiala Olt pe motiv ca nu si-a platic cotizatia si nu s-a implicat in activitatea organizatiei.
Contractul de finantare "Reabilitarea si modernizarea drumului judetean 648, limita judetului Valcea - Vitomiresti" va fi semnat astazi de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADRSV) Oltenia si Consiliul Judetean Olt.
La cat folosim noi 'motoarele', nu cred ca era nevoie de impunerea unei astfel de taxe", au spus nemultumiti mai multi motociclisti din Olt. Opinia acestora este impartasita si de vicepresedintele clubului de motociclism din Olt.
Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
Divizionara secunda FC Olt a inceput de ieri-dimineata pregatirile pentru returul campionatului, sub comanda lui Dan Oprescu, la primul antrenament, desfasurat de dimineata la stadionul din Piatra Olt, aparand cateva nume noi fata de prima parte a campionatului. ... Lotul lui FC Olt a fost compus din:
Ca sa coopteze firma din Slatina in ampla lucrare cu bani europeni, Petre Ciobotea a impus mai multe conditii, dupa cum sustin procurorii:
Altur Slatina a crescut cu 21,63%. ... Vesti bune au aparut de la Altur Slatina (ALT), cu o apreciere de 21,63%.
Altur Slatina a crescut cu 21,63%. ... Vesti bune au aparut de la Altur Slatina (ALT), cu o apreciere de 21,63%.
Altur Slatina a crescut cu 21,63%. ... Vesti bune au aparut de la Altur Slatina (ALT), cu o apreciere de 21,63%.
Reprezentantii Primariei Slatina au avansat un nou termen pentru darea in folosinta a cinematografului. ... Recent, Darius Valcov afirma ca se continua lucrarile la complexul teatru si cinema din Slatina si ca, daca nu apar probleme neprevazute, obiectivul va fi dat in folosinta in martie 2010.
Liga a 2-a, etapa 12-a Dinamo - Slatina 0-0 Echipele de start: ... Ovidiu Burca CSM Slatina: I. Pop - C-tin.
Seful statului a dat mana cu acesta spunandu-i ca este pasionat de box si ca urmareste meciurile celor doi boxeri mentionati.
google-analytics.com